Om TriBits og vareværker

 

Historie

 

TriBits primære idégrundlag er at udvikle forretningsapplikationer baseret på aktuel teknologi samt implementering og servicering af individualiserede færdigløsninger.

 

Ledelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TriBits tilbyder dig en komplet, billig og effektiv IT-kommunikationsplatform uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vi tager opgaven så langt, at vi kan varetage driften og vedligeholdelse af virksomhedens IT-installation, lige fra enkeltopgaver til egentlig outsourcing af platformen.

 

Vore konsulenter er teknisk velfunderede og har stor erfaring med udvikling og implementering af komplekse løsninger, hvilket sikrer Dem en kompetent sparringspartner. Gennem vort samarbejde med udvalgte samarbejdspartnere, kan vi tilbyde Dem et bredt udbud af anerkendte og dokumenterede løsninger.

 

TriBits har som Microsoft Partner og IBM Business Partner dokumenteret viden i drift og udvikling.

 

TriBits udvikler, markedsfører og sælger såvel egne som strategiske leverandørers produkter og ydelser.

 

TriBits er medlem af Notesnet.dk, http://www.notesnet.dk hvilket er en uafhængig forening af IBM Domino/Notes administratorer og udviklere.

 

 

 

 

 

Brugergruppen DanNotes, IT Forum Trekantområdet og Vejle Handelskammer.

 

Koncept

I TriBits er vi af den overbevisning, at ingen i dag kan alt indenfor IT-teknologien, hvorfor TriBits har opbygget et koncept, som bygger på videndeling og samarbejde, idet vi tror på, at vi alle derigennem opnår et større mål.

 

Ved køb og anvendelse af produkter fra TriBits, har vi igennem vort koncept strategisk udvalgt både produkt og leverandør ud fra nogle restriktive kvalitetskrav, idet vi på den måde bedst sikrer vore leverancer og dermed dine investeringer.

 

Ole Kamp startede sin karriere i IT branchen helt tilbage i 80'erne, hvor Mitchell David Kapor, grundlægger af Lotus Development Corporation designede Lotus 1-2-3, den efterfølgende såkaldte "killer application" der oftest tilskrives udbredelsen af PC'en i forretningsverdenen. Ole er oprindelig uddannet revisor, hvilket fagområde efterfølgende førte ham til uddannelse og arbejde som bankmand. Hans arbejde indenfor den finansielle sektor styrede hurtigt hans interesse ind på IT området, hvor dataopsamling, datasimuleringer og beregninger, analyser og workflow hurtigt var en stor del af hverdagen. Sidst i 80'erne blev hverdagen udskiftet med fuldtidsbeskæftigelse indenfor IT branchen. Først som IT konsulent ved BFC DATA i Herning (1989-1995) og efterfølgende som afdelingsleder for Surtech i jylland (1995-1997). I tiden fra 1997-1998 var Ole kort ansat hos EDB Gruppen (- nu blot kaldt EG) forinden han blev headhuntet til at opstarte og lede DataPro Danmarks afdeling i Vejle (1998-2000). DataPro Danmarks afdeling i Vejle voksede sig hurtigt stor og snart var der ansat IT konsulenter indenfor stort set alle IT områder. Da IT-boblen sprang i 2000 valgte DataPro Danmarks ledelse at nedlægge deres afdeling i Vejle, hvorefter Ole nu mente, at tiden var inde til at starte for sig selv. Beslutningen blev stiftelse af TriBits, som han i dag ejer 100% . I 2009 var Ole medstifter af QASI Control System ApS og som han i dag ejer 25% af. I 2010 var Ole medstifter af eZecure ApS og som han i dag ejer 50% af. Ole har et utroligt bredt IT kendskab, hvilket ses på resultatet at hans store og små projekter i såvel indland som udland.

Klaus Karby er oprindelig uddannet lærer, men har kun kort arbejdet som sådan, idet Klaus hurtigt blev beskæftiget indenfor IT branchen.

Annette Fasting Bauer er firmaets deltids bogholder og administrative medarbejder.

Varemærker

 

Alle varemærker, der findes på www.triBits.dk, tilhører TriBits eller tredjepart. Enhver brug af disse varemærker uden tilladelse er ikke tilladt.

 

TriBits varemærke må under ingen omstændigheder bruges:

 

- som hyperlink:

 

  • i et navn eller i en titel på et produkt eller en udgivelse, der ikke ejes af TriBits
  • i eller som del af et andet varemærke eller brugt på en måde, der kan skade
    TriBits

Ring til os +45 7026 2684

TriBits ApS

Sandtoften 8

7100 Vejle

Danmark

CVR 10057469

Tlf.: +45 7026 2684

 

Kontakt os / find vej

info@tribits.dk

 

Mandag - torsdag

08:30 - 16:30

Fredag

08:30 - 15:30

We Should Stay In Touch!

© 2000-2016, Copyright, TriBits ApS. Alle rettigheder forbeholdes.